Rond mijn 20e mocht ik mijn eerste healing ontvangen. Het gaf mij een ontspannen en prettig gevoel. Daarna verdween energiewerk voor een hele tijd uit mijn leven. Eind 2008 kwam ik zelf met diverse klachten bij een natuurgenezer. Ik voelde mij hierin gezien en gehoord.
Het inspireerde mij allemaal enorm, hetgeen er gebeurde in mijn lijf. Een innerlijke roep om me hierin meer te gaan verdiepen.

Een verlangen om meer vanuit mijn hart te gaan leven, mijn baan als secretaresse na 20 jaar op te zeggen. Daadwerkelijk hetgeen te gaan doen wat mij echt gelukkig maakt. Naast mijn praktijk werk ik voor een aantal uur in de week als gastouder, waar ik enorm veel plezier aan beleef.

Allergiën en astma, zijn mij niet onbekend en de ziekte anorexia nervosa heb ik rond mijn 25e levensjaar mogen overwinnen. In 1971 ben ik geboren te Raalte, getrouwd en moeder van een dochter (1997) en zoon (2000).

Van 2010 t/m 2014 heb ik de opleiding Aurahealer/-reader bij Intuitieve Trainingen te Zutphen gevolgd. Hier heb ik geleerd meer verbinding te maken met mijzelf, zodat ik vanuit bewustwording anderen mag begeleiden.
Energiewerk boeit mij enorm en ik blijf mij hierin verdiepen door workshops te volgen en de spiegels des levens te gebruiken.
Het leven te leven zoals het is, voelen dat alles er mag zijn.
Humor is voor mij dan ook erg belangrijk in mijn leven, het houdt de energiestroom licht.

Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je goed voor anderen.
Door goed voor anderen te zorgen, zorg je goed voor jezelf.
Boeddha

Klik hier voor Lichaams- en gedachtekracht

 

facebook

Klik hier om de Facebookpagina van Karin Schuiling te bezoeken